Site pictogram Edsy.nl | Jouw Dagelijkse Inspiratie

Zoon van Nathan Rutjes is ultieme feelgood!

zoon nathan rutjes

kerkrade 21/03/2016 nathan en lavezzi rutjes hoe verloopt een zaterdagmorgen bij hun in het weekend

Lavezzi Rutjes is het zoontje van voormalig profvoetballer Nathan Rutjes, 7 jaar oud en nu al de ultieme feelgood baas van Instagram!

Dit heerlijke mannetje lijkt hilarisch veel op zijn vader en beschikt over een enorme dosis positiviteit. Inclusief iconisch matje, net als z’n vader.

Op zijn Instagram pagina geeft kleine Lavezzi (die naam alleen al is briljant!) tips over healthy food, laat hij zien dat hij graag knuffelt op nationale knuffeldag en deelt hij hilarisch commentaar op het programma Wie is de mol, waar zijn vader momenteel aan deelneemt en pinkte hij een traantje weg toen Anita Witzier het programma moest verlaten.

Een bezoekje aan het ziekenhuis op vrijdag de 13e is voor Lavezzi Rutjes dan ook enkele reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Het is namelijk ook de dag van positief denken en maakt daarom meteen maar van de gelegenheid gebruik om alle lieve dokteren in Rotterdam te bedanken. Held!

Volgens mij kunnen we allemaal wel een beetje Lavezzi gebruiken in ons leven!


🤔 Je zou toch denken dat mijn moeder blij is dat ik zelfs met dit weer 🌧 het liefst buiten speel⚽️ 😛 Helaas moest ik meteen naar binnen en 🛀🏻 Snap jij dat nou🤷🏼‍♂️
Mobiele versie afsluiten