Site pictogram Edsy.nl | Jouw Dagelijkse Inspiratie

Unieke en onvergetelijke ervaringen op het water met Floating Amsterdam

Verken de grachten van Amsterdam op een unieke en onvergetelijke manier met Floating Amsterdam. Naast de klassieke rondvaart, biedt Floating Amsterdam diverse speciale rondvaarten aan die je een bijzondere beleving van de stad bezorgen.

Dineren met uitzicht: Stap aan boord van de luxe rondvaartboot en geniet tijdens een 3-gangen diner van de culinaire hoogstandjes van de chef-kok, terwijl de prachtige grachtenpanden aan je voorbij glijden. De perfecte setting voor een romantische avond of een feestelijke gelegenheid.

Muziek en ritme op het water: Laat je meeslepen door livemuziek tijdens een muzikale rondvaart. Van swingende jazz tot vrolijke meezingers, er is voor ieder wat wils. Geniet van de muziek terwijl je de sfeervolle grachten en bruggen bewondert.

Gin-tonic & Amsterdamse gezelligheid: Ontdek de stad met een gin-tonic in de hand tijdens de Gin & Tonic Tour. Proef verschillende ambachtelijke gin-tonics terwijl je meer leert over de rijke historie van de Amsterdamse grachtengordel. Een unieke en smaakvolle manier om Amsterdam te beleven.

Wat maakt deze rondvaarten uniek?

Ervaringen van anderen:

“De rondvaart met diner was echt een onvergetelijke ervaring. Het eten was heerlijk, de service was top en het uitzicht was fenomenaal. We hebben echt genoten!” – Anne, Amsterdam

“De muzikale rondvaart was supergezellig! De band speelde leuke muziek en de sfeer was ontspannen. We hebben lekker gedanst en meegezongen.” – Mark, Utrecht

“De Gin & Tonic Tour was een leuke en leerzame ervaring. We hebben verschillende gin-tonics geproefd en veel interessante weetjes over Amsterdam geleerd.” – Sarah, Den Haag

Benieuwd naar meer informatie over de speciale rondvaarten van Floating Amsterdam? Bezoek dan de website of neem contact op met de klantenservice. Laat je verrassen door de unieke en onvergetelijke ervaringen die Floating Amsterdam te bieden heeft!

Mobiele versie afsluiten