Een aanhangwagen kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Hierbij is betrouwbaarheid een van de belangrijkste eigenschappen van een aanhangwagen. Er bestaan allerlei varianten en merken aanhangwagens die allemaal andere kwaliteiten hebben.

De Nederlandse aanhangwagen fabrikant HAPERT Aanhangwagens biedt aanhangwagens van de allersterkste kwaliteit. HAPERT heeft zo veel vertrouwen in de kwaliteit van haar product dat zij maar liefst 10 jaar chassisgarantie bieden op al haar aanhangwagens. Ook biedt het merk 2 jaar garantie op de gehele aanhangwagen.

Dankzij het geoptimaliseerde productieproces van de aanhangwagens van HAPERT behoren deze aanhangers tot de meest betrouwbare en sterkste op de markt. Alle chassis van de aanhangwagens worden in de fabriek van HAPERT Aanhangwagen gelast. Dit gebeurt deels met de hand en deels met lasrobots voor een zo goed mogelijk resultaat.

Een aanhangwagen van HAPERT Aanhangwagens wordt standaard geleverd met 1 jaar garantie op de gehele aanhanger. Je kunt deze garantie verlengen tot 2 jaar door de aanhangwagen bij HAPERT te registeren. Hierbij ontvang je ook automatisch 10 jaar chassisgarantie. Na de registratie ontvang je van HAPERT Aanhangwagens een garantiecertificaat waardoor je zeker bent dat je aanhangwagen de extra garantie heeft gekregen.

Je kunt je HAPERT Aanhangwagen direct na de aankoop registeren maar dit kan ook later nog. Hiervoor kan je de aanhanger online registeren en aangeven dat de aanhangwagen in nieuwstaat verkeert en vrij is van gebreken.

Controleer goed of alle gegevens tijdens het registeren correct zijn ingevoerd. Hierdoor verzeker je jezelf er van dat in het geval van een garantieclaim alles zo goed en efficiënt mogelijk verloopt.

Een voorwaarde voor de 2 jaar garantie en 10 jaar chassisgarantie is dat de aanhangwagen jaarlijks wordt onderhouden bij een officiële HAPERT Aanhangwagen dealer. Doordat elke onderhoudsbeurt wordt geregistreerd door de HAPERT dealer blijft de garantie geldig.

De 10 jaar chassisgarantie wordt op alle modellen van de HAPERT Aanhangwagen geboden. Zo is deze beschikbaar voor modellen zoals de HAPERT plateauwagen, de HAPERT kipperaanhangwagen, de gesloten en open aanhanger en op transporter aanhangwagens zoals de HAPERT autoambulance. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare aanhangwagen die klaar is voor elke klus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here