Ben jij een echte voetbalfan? Kan jij geen één wedstrijd missen? Dan is een voetbalpoule misschien wel iets voor jou. In een voetbalpoule voorspel je de uitslag van voetbalwedstrijden. Hoe beter je deze uitslag voorspelt, hoe meer punten je wint. Met deze punten kun je kans maken op leuke prijzen. Maar hoe werkt het nu precies? En wat zijn de spelregels van een voetbalpoule? Wij zetten de belangrijkste dingen voor je op een rij.

Hoe werkt het precies?

Met het voorspellen van uitslagen van voetbalwedstrijden kun je punten verdienen. Je ontvangt punten als je de uitslag helemaal goed of voor een gedeelte goed hebt voorspelt. Natuurlijk krijg je het meeste aantal punten als je het 100% correct hebt. Je kunt de uitslag voorspellen van allerlei verschillende wedstrijden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Eredivisie, Champions League of Bundesliga. Na elke wedstrijd worden de punten van alle deelnemers berekend en weergegeven op een algemene ranglijst. Wil je graag meedoen samen met je vrienden? Dan kun je een eigen voetbalpoule maken. Vervolgens kun je jouw positie bekijken via ‘eigen poules’. 

De voorwaarden om mee te doen

Voordat je je gaat inschrijven op een voetbalpoule website, is het belangrijk om rekening te houden met de spelvoorwaarden. Niet iedere website heeft dezelfde voorwaarden en/of spelregels. Check dit goed voordat je je daadwerkelijk inschrijft.

  • Er is maar één inschrijving mogelijk per e-mailadres, het is echter wel mogelijk om met meerdere e-mailadressen mee te doen.
  • Deelname is gratis, je hoeft niet te betalen.
  • Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn om mee te doen.
  • Deelname is alleen mogelijk als je je naam en e-mailadres verstrekt.
  • Je doet niet mee aan een gokspel, het spel is gebaseerd op kennis en wetenschap van de internationale voetbalsporten.
  • Gewonnen prijzen kunnen niet worden geruild.

Meedoen aan de EK voetbalpoule 2021

Het EK staat voor de deur. We hebben er een jaartje op moeten wachten, maar het is nu echt zo ver. Meld je aan voor de gratis EK poule 2021 en voorspel de uitslagen van alle EK wedstrijden. Het EK voetbal is opgedeeld in verschillende poules, Nederland is ingedeeld in poule C met Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië. Het is niet verplicht om de uitslag van elke wedstrijd te voorspellen, je kunt natuurlijk ook alleen op de wedstrijden van Nederland focussen. Ook bij de EK poule is het mogelijk om een eigen vriendenpoule aan te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here