Op edsy.nl ben je de afgelopen maanden weinig tot geen informatie tegengekomen over Covid-19, de gevolgen van het virus en de crisis waar we met z’n allen nu middenin zitten. 

Dat hebben we met opzet gedaan. Direct toen het virus de kop op stak domineerde datzelfde virus ieder kanaal. Ontkomen aan berichtgeving en nieuws rondom corona leek onmogelijk. Op edsy.nl hebben een ander geluid laten horen. Een geluid wat niet werd en wordt gedomineerd door corona en de corona crisis. Ons motto is immers; we houden het luchtig en we zorgen voor een glimlach. 

Toch plaatsen we nu wél een artikel die te maken heeft met het corona virus. Maar, daar hebben we ook een hele goede reden voor. 

Covid-19 antistoffentest beschikbaar voor iedereen

Vanaf het begin heeft het testen van mogelijke corona gevallen en zorgpersoneel het nieuws gedomineerd. Alles is hier wel over gezegd, je kunt er een boek over schrijven. Gelukkig is de situatie nu anders en beter. De testcapaciteit is enorm vergroot en het moment is nu daar dat het doen van een antistoffen Covid-19 test voor iedereen beschikbaar is. Ja, je leest het goed; iedereen kan een Covid-19 antistoffentest bestellen bij homediq.com.

Good to know, het gaat hierbij om de antistoffentest. De test die bepaald of je het corona virus hebt gehad. 

Zodra je het virus hebt gehad maakt je lichaam antistoffen aan. Deze test is in staat om jou op die antistoffen te testen. Het vaststellen van deze antilichamen kan helpen om aan te geven of een persoon mogelijk immuniteit heeft opgebouwd tegen het virus. 

Of je ook daadwerkelijk immuun bent is nog niet bekend. Dit moet nog worden vastgesteld door het WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiëne).

De Corona antistoffentest is van het gerenommeerde zwitserse bedrijf Roche en heeft een sensitiviteit van 100% en een specificiteit van 99.8%. Een CE gecertificeerde laboratoriumtest die je thuis bij jezelf kunt afnemen en die geanalyseerd zal worden door het partner-laboratorium en artsen van Homed-IQ.

Thuis testen op corona antistoffen, hoe werkt dat?

Nadat je de test hebt besteld in de webshop wordt deze binnen een aantal werkdagen thuis bezorgd. Hierbij zit ook een uitgebreide handleiding waarin duidelijk wordt beschreven hoe je de test eenvoudig en snel bij jezelf kunt afnemen. 

Je activeerd de testkit op de website van homediq.com en neemt de test bij jezelf af. Vervolgens verzend je de testkit kosteloos naar een onafhankelijk laboratorium. Daar worden de resultaten geanalyseerd en vervolgens beoordeeld door een arts. 

Binnen enkele dagen is het resultaat beschikbaar. Het resultaat wordt met he gedeeld in de beveiligde account omgeving van homediq.com en je ontvangt de resultaten ook per e-mail.

Tot slot en niet geheel onbelangrijk, heb je nooit symptomen van het corona virus gehad, dan is het ook niet nodig om een antistoffentest te doen. Heb je ernstige verschijnselen van het coronavirus? Neem dan direct contact op met de huisarts. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here