We weten dat je voor kids en baby’s zo’n beetje alles kunt kopen, niets is te gek. Maar deze hadden we nog niet eerder gezien. Maar nu we de hangmatten voor kids en baby’s van Tropilex hebben gezien, zijn we direct fan!

Naast dat lekker bungelen in een hangmat voor jezelf natuurlijk een heerlijke manier is om te ontspannen, een boekje te lezen en van de zon te genieten. Is zo’n hangmat nu ook beschikbaar voor kinderen en baby’s.

Hangmatten en hangstoelen

Afhankelijk van de leeftijd kun je kiezen uit verschillende hangstoelen, hier kunnen kinderen zich uren lang in vermaken. Wel zo fijn als je zelf ook wil ontspannen in je eigen hangmat.

Voor de baby’s zijn er verschillende hangmatten met standaard te vinden. Wij kunnen ons zo voorstellen dat een baby in slaap wiegen in een hangmat een fluitje van een cent is.

Met de hele familie al bungelend van de zon genieten kan natuurlijk ook. Daarvoor zijn er verschillende familie hangmatten te koop. Deze zijn een stuk groter en beschikken ook over een stevigere constructie. Wel zo fijn als je met de hele familie in de hangmat ligt! Ander voordeel is dat dit type hangmat vaak is voorzien van een comfortabel lig gedeelte waar je ook verschillende kussens op kwijt kan!

Zoals gezegd, wij zijn absoluut fan van hangmatten. En specifiek van het merk Tropilex. Niet alleen omdat ze een uitgebreid assortiment hangmatten en hangstoelen hebben. Maar ook omdat ze 1 procent weer investeren in een betere wereld. En alle producten worden op een eerlijke manier geproduceerd. Ja, dat bungelt gewoon net even iets lekkerder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here