Ow yes, die zomer gaat er komen hoor! Tijd om van die bank af te komen en je tuin klaar te maken om heerlijk van het mooie weer te genieten! Loungeset, BBQ, hangmat, je kent het wel! In dit artikel hebben we voor jou een aantal zomerse musthaves voor in je tuin op een rij gezet.

Het gevoel van vakantie, dat is toch het beste gevoel dat er is? Genieten van de vrijheid en niets moeten. Realitycheck, je hebt waarschijnlijk niet voldoende vakantiedagen van je baas gekregen om de hele zomer het ruime sop te kiezen en te vertrekken naar je favoriete vakantiebestemming.

Nou, daar hebben wij iets op gevonden. Iets waarmee je direct het vakantiegevoel kunt oproepen, in je eigen achtertuin! Een 2 persoons ligbed is een absolute musthave voor deze zomer en misschien wel de meest chille tuin accessoire uit dit lijstje.

Nu nog iemand vinden die jou om het kwartier een lekker koud drankje komt brengen! Het 2 persoons ligbed van de Lidl kost ‘slechts’ €89,99! Bij de Lidl verkopen ze o.a. ook deze gave aluminium schommelstoel!

Dit is één voor de mannen

Jep, deze is voor jullie mannen! Vuurtje stoken haalt nog steeds de eeuwige jeugd naar boven van de meeste mannen! Vroeger deed je het stiekem, dat hoeft gelukkig nu niet meer! Zoals we eerder al aangaven, het gevoel van vakantie is het fijnste dat er is. Nou, s’avonds met een goed glas wijn een vuurtje stoken in een buithaard brengt dat gevoel wel op gang! Wel even rekening houden met de buren natuurlijk. Maar een buitenhaard mag volgens ons niet ontbreken in je tuin deze zomer!

Tip, is het stoken van een vuurtje niet helemaal jouw ding, ben je bang voor ruzie met de buren of is het niet helemaal veilig op je balkon? Dat is een terrasverwarmer dé oplossing om de hele avond buiten te genieten. Hier vind je terrasverwarmers vanaf €39,95

500 woorden geschreven en we hebben het nog niet over een BBQ gehad, schandalig! Maar we maken het goed en sluiten deze lijst af met dé ultieme musthaves voor je tuin, de koning van de achtertuin: de barbecue!

Een beetje barbecue bestaat al lang niet meer alleen uit een bak met kolen en een rooster. Tegenwoordig lijkt een barbecue meer op een complete buitenkeuken met pizzabakstenen en gereedschap waar menig kok jaloers op zal zijn. Die kenmerkende smaak van de barbecue krijg je wat ons betreft alleen op een houtskool BBQ. Hier vind je een overzichtelijke top 10 van houtskool barbecues.

Als je dit teveel gedoe vind dan is een elektrische BBQ iets voor jou. Deze webshop heeft een uitgebreide keuze in electrische barbeceus.

Ga je helemaal all the way deze zomer? Pak dan flink uit met een complete buitenkeuken! Check deze top 10 meest brute buitenkeukens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here