Wie in de stad wil wonen heeft niet altijd de beschikking over een flink aantal vierkante meters tuin. Nee, in de meeste gevallen moet je het doen met een balkon van een paar vierkante meter. Maar, dat heeft natuurlijk ook voordelen. Je woont wel lekker midden in het centrum en je hoeft niet te grasmaaien.

Nadeel daarentegen is dan weer dat de ruimte om uit je werk of in het weekend lekker te relaxen op een balkon dan weer heel beperkt is. En als het mooi weer is, is het toch wel extra fijn om op je balkon daarvan te kunnen genieten.

Maar, daar hebben we wat op gevonden. Met de hangstoelen van Tropilex maak je van jouw balkon in een handomdraai de ultieme plek om te ontspannen.

Je hebt aan 1 vierkante meter balkon genoeg om zo’n heerlijke hangstoel kwijt te kunnen en vanaf €115 piek ben je helemaal klaar om te relaxen op je eigen balkon. Klinkt goed toch? Voordat je een hangstoel of hangmat gaat bestellen, check dan wel eerst even welk ophangsysteem geschikt is voor jouw balkon. Niet iedere hangstoel heeft een stadaard of frame nodig. Je kunt deze ook bevestigen aan de muur of plafond.

Daarnaast is zo’n hangstoel niet alleen geschikt voor op een balkon of in de tuin. Ook voor in de woonkamer is dit een gave eye-catcher natuurlijk!

hangstoel binnen

Heb je iets meer ruimte dan 1 vierkante meter? Dan zou je nog kunnen overwegen voor een compleet houten frame en stoel te kiezen. Deze set heeft een luxe uitstraling met hele comfortabele kussens. Kost iets meer maar je bent dan wel de koning van het appartementencomplex natuurlijk!

De nieuwste trend: luxe loungestoelen

Dit is meer een optie voor de grootgrondbezitters. Of liefhebbers van een grote tuin. De hangende loungestoelen zijn de afgelopen jaar flink in opkomst. Je ziet ze in verschillende stijlen voorbij komen. Voornamelijk de variant van hout is erg gaaf! Niet alleen omdat ze heel comfortabel zijn maar ook omdat ze er heel stijlvol uitzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here