Een betrouwbaar medium is iemand die al veel lezingen op zijn of haar naam heeft staan waarbij de klant zich geholpen, gerespecteerd en liefdevol ontvangen heeft gevoeld. Lees daarom altijd reviews en onderzoek of de website waar het medium bij is aangesloten, betrouwbaar is. Het gaat dan om websites waar een verzameling van paragnosten bij is aangesloten en waar jij zelf kunt kiezen bij wie je een reading wilt. Of te wel: een lijst met paranormaal begaafde professionals die voor je klaar staan.

Vertrouwen

Een betrouwbaar medium hoeft niet bekend te zijn van televisie of op sociale media, niet elke paragnost wil die bekendheid. Een betrouwbaar medium drijft geen gigantisch hoge prijzen voor een lezing en doet ook geen overdreven uitspraken. Het allerbelangrijkste is dat je het gevoel hebt dat je een medium kunt vertrouwen en dat je je prettig en op je gemak voelt. Een professional zal er altijd zoveel mogelijk aan doen om dit vertrouwen voorop te stellen. Een betrouwbare paragnost zal het altijd eerlijk zeggen als hij het antwoord op je vraag niet weet of geen contact krijgt met een overleden dierbare.

Twijfel

Hoe vind je dan een betrouwbaar medium online? Lees reviews, ga af op je gevoel, probeer uit en praat met mensen die al eens een lezing hebben gehad. Als je vragen hebt zal een professional geen moment aarzelen om je vragen te beantwoorden. Ze willen dat jij je op je gemak voelt en staan daarom ook open voor aarzeling en twijfel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here