Social media, iedereen gebruikt het wel. Je hebt vast wel een Facebook-account of anders ben je actief op Instagram, TikTok, Snapchat of stuur je berichten via WhatsApp. Het zijn allemaal sociale media netwerken waardoor we in contact staan met andere mensen. We uplaoden foto’s, sturen berichten, plaatsen comments, delen een like uit en ga zo maar door.

Wat kun je met social media?

Ieder social media netwerk is weer anders. Maar in de basis kun je er de volgende dingen mee:

  • Een profiel of account aanmaken
  • Een pagina maken
  • Vrienden toevoegen
  • Berichten sturen
  • Content plaatsen
  • Reageren op content

Ook zijn er andere social media kanalen met een iets andere functie. Denk bijvoorbeeld aan een datingapp al Tinder. De insteek van deze app is om jouw nieuwe date te vinden, maar je kunt er ook berichten sturen. Maar ook een app als Vinted is een vorm van sociale media.

Het begrip social media

Het begrip social media dekt dus een hele flinke lading. Van netwerken tot aan platformen. Anno 2020 kunnen we niet meer zonder en is het niet meer weg te denken uit de maatschappij. Veel trendwatchers geven dan ook aan dat social media een nog prominentere plek in zal gaan nemen in ons leven. We zullen zien wat de toekomst gaat brengen. Wat denk jij dat de toekomst gaat brengen op het gebied van social media?

Social media uitleg

Maar ben jij actief op social media? Dan wil je natuurlijk wel alle mogelijkheden maximaal benutten. Daarom is het goed om te weten hoe social media werken. De website imsocial.nl is hiervoor een perfecte plek om meer te weten te komen over het gebruik van social media. Alle social media kanalen worden hier aan je uitgelegd. Van wat het is, tot hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt.

Daarnaast worden er ook allerlei handige tips gegeven waardoor je efficiënter kunt werken met je social media kanalen en hoe je ze beter inzet en daardoor weer meer volgers krijgt. Wil jij dus meer weten hierover? Dan raden we je je zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van I’m social.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here