Een ring is een sieraad die je outfit echt compleet kan maken. Steeds vaker worden ringen met een natuursteen gekocht. Een natuursteen is een steen die uit de natuur komt, deze hebben vaak een mooie betekenis. Een ring met een natuursteen kan een klassieke, rustige of juist hele stoere uitstraling hebben. Hij past bij elke outfit. De maansteen ring wordt steeds populairder. Deze ring komt in allerlei soorten en maten en kan ieder z’n outfit helemaal compleet maken. Een maansteen ring gevonden die er perfect uitziet, maar weet je de maat niet? Dit is niet moeilijk om achter te komen. Het is een populaire ring die in elke stijl bij iedereen mooi staat.

Betekenis van de maansteen

De maansteen heeft zijn naam te danken aan de maan, doordat deze een sterke connectie met de maan heeft. De steen is dus niet alleen ontzettend mooi, maar heeft ook nog een betekenis. Hij heeft een aantal bijzondere eigenschappen in zijn betekenis. De maansteen ring staat er om bekend dat deze een sterk kalmerende werking heeft en de intuïtie bevorderd. Ook zou de steen de vruchtbaarheid bevorderen en de zwangerschap stimuleren. Hij heeft een ontgiftende werking. De maansteen staat ook voor hoop, liefde, innerlijke gevoeligheid, helpt balans vinden en ontneemt stress. De betekenis kan erg belangrijk zijn voor het dragen van de maansteen ring.

Verschillende maansteen ringen

Een maansteen ring kun je kopen in allerlei verschillende soorten, stijlen en maten. Een maansteen in de vorm van een ring kan erg subtiel zijn, maar ook heel opvallend en groot.

Voorbeelden van de verschillende ringen:

  • Bohemian, veel details
  • Simpel, strak en modern
  • Klassiek
  • Grote of kleine maansteen
  • Brede of smalle ring

Het is maar net wat je mooi vind en of je al andere ringen om hebt, de maansteen ring komt in ieder geval in veel verschillende soorten en maten.

Ringmaat

Koop je niet vaak ringen, en weet je je ringmaat niet. Dat is geen probleem. Het kan natuurlijk ook zijn dat je vaak ringen draagt en van elke vinger precies de maat ring weet, maar meestal is dit niet zo. Er zijn tabellen van alle verschillende ringmaten en de afmetingen er bij. Hier zou je naar kunnen kijken. Je kunt altijd advies vragen aan een medewerker van de verkoper van de maansteen ring. Kom je er toch niet uit, dan bestaat er ook een speciale ringmeter. Met deze meter weet je altijd de ringmaat van al je vingers. Handig voor de toekomstige ringen die je aan gaat schaffen.

Maansteen ring kopen

Als je eenmaal de maat van je vinger weet dan kun je de perfecte ring bestellen. Heb je een mooie maansteen ring gevonden, dan kun je deze binnen een aantal dagen al in huis hebben. Er zijn veel verschillende soorten en stijlen ringen, bekijk ze allemaal en vind de perfecte. Door alle verschillende maansteen ringen is er voor iedereen een passende ring te vinden. Twijfel niet langer en koop de ring, want hij heeft een mooie uitstraling en een mooie betekenis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here