Juwelen kan je nooit teveel hebben en oorbellen ringetjes al zeker niet. Ze maken je outfit helemaal af en zorgen voor die speciale extra touch. Je kunt ze bovendien eindeloos combineren met andere oorbellen. Op zoek naar inspiratie? Instagram staat tegenwoordig vol met foto’s van mooi gecombineerde oorbellen en piercings. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maar wat zijn nu de trends van 2021? Aan diversiteit is er in ieder geval geen gebrek. Zo gaan we van grote exemplaren naar minimalistische modellen. Wil jij graag een statement maken of hou je het liever subtiel? Of vind je beide trends wel iets hebben? Hou het overdag bijvoorbeeld eenvoudig en ga ’s avonds voor een opvallende look met grote oorringen. Aan jou de keuze!

The bigger the better!

Oversized oorringen zijn weer helemaal in de mode. Denk maar aan de jaren ’90 toen de oorringen niet groot en opvallend genoeg konden zijn. En ook dit jaar mogen we ons weer helemaal laten gaan met deze uitgesproken look. Ga je voor grote oorringen? Probeer dan de rest van je outfit en sieraden sober te houden. Anders kan het wel eens te druk worden.

In tegenstelling tot de oorbellen uit de jaren ’90 worden de oorringen van nu gemaakt van lichtere materialen. Ze gaan dus gelukkig niet meer te zwaar aanvoelen in je oren. Vind je twee grote oorrringen toch wat te druk? Ga dan voor een asymetrisch effect met één enkel exemplaar.

Supersized oorbellen veel te groot! Less is more!

Zijn die grote oorringen niet helemaal jouw ding, maar voel je je meer op je gemak met een meer bescheiden look? Dan is er ook nog de minimalistische trend met de kleine en fijne oorbellen ringetjes. We hebben namelijk niet veel nodig om stijlvol voor de dag te komen. Minimalistische oorringen zijn heel subtiel. Ze maken je look helemaal af en zorgen net voor dat tikkeltje extra.

Tip: https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/gouden-oorbellen/

Kleine oorbellen ringetjes passen bovendien bij elke outfit. Je hoeft er dus niet over na te denken en ze zijn heel gemakkelijk te combineren met andere kleine oorbellen. Heb je meerdere gaatjes dan kan het heel mooi zijn om je oorbellen ringetjes te combineren met bijvoorbeeld kleine studs. Of je kunt ook je hele oor versieren met kleine ringetjes. Die trend zagen we in de jaren ’90 ook veel terug en is nu weer helemaal in. Haal die oorbellen ringetjes dus maar snel weer van onder het stof!

Oorbellen die voldoen aan de laatste trends vind je o.a. bij ikbensieraden.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here