Het is alweer een tijd geleden dat Sony de Playstation 5 bekend maakte. Het duurt dan ook niet lang meer, voordat de nieuwe spelcomputer in de winkels ligt. Dit is erg goed nieuws voor alle gamers, maar ook zeker voor de game makers. De Playstation 5 zal er namelijk voor zorgen dat er meer games worden verkocht dan er op dit moment worden verkocht.

Vernieuwingen van de Playstation 5

De Playstation 5 is op alle vlakken een verandering ondergaan ten opzichte van de Playstation 4. Laten we beginnen met het uiterlijk. Het uiterlijk van de Playstation 5 is een punt waar nogal wat discussie over bestaat.
De een vind het apparaat er enorm mooi en futuristisch uitzien, maar de ander vindt het een log en apart uitziend apparaat. De looks van de Playstation 5 is dus een kwestie van smaak. Waar echter niet omheen gedraaid kan worden is het formaat. De Playstation 5 is namelijk fors groter dan zijn voorganger. Dat is dus iets om rekening mee te houden.

Ook is de controller vernieuwd. De controller is iets groter geworden. Dit zorgt ervoor dat hij beter in de hand ligt. De knoppen zijn hetzelfde. De controller krijgt haptische feedback voor levensechte vibraties tijdens het gamen.
Verder is de PS5 voorzien van de nieuwste technologie, wat ervoor zorgt dat elke game moeiteloos kan worden gespeeld. Nieuwe functies zijn onder andere de snellere laattijden, 3D audio en visuele verbeteringen.

Er gaan meer games worden verkocht

Een logisch gevolg van de komst van de Playstation 5 is dat de gameverkoop enorm zal gaan stijgen. Erg veel mensen schaffen namelijk de nieuwe spelcomputer aan. Ook mensen die nu al een Playstation 4 of andere spelcomputer thuis hebben staan.

Dit alleen zal al voor een enorme toename aan gameverkoop leiden. Dit komt namelijk, omdat de Playstation 5 games nodig heeft die speciaal voor die spelcomputer zijn gemaakt. Dus als mensen die een andere spelcomputer hebben willen overschakelen naar een PS5, moeten ze hun huidige spellen vervangen door PS5 spellen.

De prijzen van deze games zullen in het begin nog erg hoog liggen. Soms is het zaak om gewoon rustig af te wachten of goed vooraf onderzoek te doen. De prijzen bij verschillende shops kan nog wel eens verschillen. Kijk bijvoorbeeld bij een prijsvergelijker zoals gamen.nl om de meest voordelige PS5 games te kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here