Leef jij voor prachtige nagels? Adem je de nagellak geuren met liefde in en droom je over de mooiste ontwerpen die je op mensen hun nagels kunt creëren? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Nail Academy Nicolle in Hoogeveen. Hier vind je alles wat je nodig hebt en alles waarvan je niet eens wist dat je het nodig hebt. Lees verder om te zien wat je allemaal kunt vinden bij deze geweldige beauty place.

Allereerst; alles voor je nagels!

De Nail Academy heeft alle benodigdheden voor de mooiste nagels. Denk aan hoge kwaliteit gels, acryl en nagellak, maar ook prachtige nail art en instrumenten om dit alles op iemands nagels toe te passen. Je vindt ook de lekkerste handverzorging, zodat je jezelf en je klanten van een hemelse manicure kunt voorzien en zelfs allerlei apparatuur en andere spullen om jouw salon mee in te richten. Je kunt hier zoveel inspiratie opdoen, dat je vol enthousiasme thuis aan de slag gaat. Naast hun eigen merk, hebben ze ook de volgende merken in hun assortiment:

  • Magnetic: Voor hoge kwaliteit gels, lak en acryl, maar ook nailart en meer
  • Staleks Pro: Voor de beste instrumenten
  • Moyra: Voor de mooiste nailart
  • Nailin: Voor prachtige wraps
  • Young Nails: Voor Caption en Go Time nagellak & gellak
  • Kemmer: Voor kwalitatieve instrumenten

Je weet dus zeker dat je een groot aanbod aan producten en instrumenten zult tegenkomen in de nagelgroothandel van Nail Academy Nicolle.

Opleidingen en cursussen

Wil jij jouw kennis over nagels verbreden of wil jij juist beginnen in dit prachtige vak? Bij Nail Academy Nicolle ben je dan zeker aan het juiste adres. Zij bieden al sinds 2004 verschillende opleidingen en cursussen aan om ervoor te zorgen dat jij nog meer uit jezelf haalt dan je al doet. Je kunt een dag- of avondopleiding volgen, maar ook kiezen uit één van de 9 cursussen die je bij hen op locatie kunt volgen. In het riante gebouw is namelijk genoeg plek voor leslokalen en je krijgt les van professionele leraressen die je alle fijne kneepjes van het vak kunnen leren.

Tijdens de opleiding leer je prachtige creaties op iemands nagel te plaatsen, maar ook hoe je met probleemnagels van klanten om kunt gaan en zelfs hoe je jouw eigen salon kunt runnen. Je krijgt zelfs les in hoe je jouw salon kunt aanprijzen via social media. Je leert dus echt alles over het vak om van jouw passie een succes te maken.

Ga jij een opleiding volgen bij Nail Academy Nicolle? Dan zul je na de opleiding van 13 dagen of 14 avonden mee moeten doen aan een landelijk examen. Tijdens dit examen kun jij bewijzen dat jij alles in huis hebt om nagelstyliste te worden. Als jij jouw diploma behaald hebt, weten jouw klanten zeker dat ze bij jou in goede handen zijn. Dat is een belangrijke garantie om te kunnen geven.

Meer dan alleen nagels

Je zult ook merken en producten vinden die niets met nagels te maken hebben. Er is namelijk ook een heel beauty onderdeel bij Nail Academy Nicolle te vinden. Je kunt hier dus ook terecht als je jouw nagelsalon wilt uitbreiden met bijvoorbeeld een make-up onderdeel. Als je jouw klanten wilt laten stralen van top tot teen, dan koop je hier al jouw materialen en producten. Ben je gespecialiseerd in het tinten van wimpers of het epileren van wenkbrauwen? Ook daarvoor kun je terecht bij het prachtige pand van Nail Academy Nicolle.

Als professional weet je natuurlijk ook hoe belangrijk het is om hygiënisch te werk te gaan. Daarom worden er ook verschillende schoonmaakproducten verkocht, zodat je werkelijk alles onder één dak kunt vinden. Til jouw salon naar een hoger niveau met de hoogwaardige producten bij Nail Academy Nicolle.

Ook als je meer wilt leren over andere beautybehandelingen, kun je cursussen volgen bij Nicolle. Zo zorg je ervoor dat niet alleen de nagels van jouw klanten er stralend uitzien, maar ook hun wimpers en wenkbrauwen iedereen doen stilstaan.

Tip: Ligt Hoogeveen voor jou nou echt te ver uit de buurt? Je kunt alle producten ook online kopen in de webshop! Je ontvangt gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,- en als je voor 15:00 bestelt, heb je het morgen al in huis! Zo kun je snel aan de slag met je nieuwe producten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here