2021, het wordt de summer of love als we de berichten in de krant mogen geloven! De hele samenleving gaat weer open en alles komt tot leven. Tijd om weer eens de bloementjes buiten te zetten, een feest te bezoeken of zelf een feest te organiseren.

Mocht jij dat laatste van plan zijn, zelf een feest organiseren?, dan is het zeker de moeite waard om verder te lezen. In dit artikel maak je kennis met jouw favoriete eye-catcher op ieder feest: Een Volkswagen busje als DJ podium.

Een eyecatcher voor ieder feest of evenement.

Zelf een feest organiseren of heb je misschien plannen om te gaan trouwen? Of ben je as we speak bezig met het organiseren van een (of je eigen) trouwfeest? Dan weet je als geen ander dat twee dingen echt onmisbaar zijn: goede muziek en een toffe eyecatcher waar iedereen het jaren later nog steeds over heeft! Deze twee elementen kunnen een feest of huwelijksfeest onvergetelijk maken. En er voor zorgen dat het een feest wordt waar de komende jaren op iedere verjaardag nog steeds over gesproken zal worden.

Stel je voor dat je deze twee elementen nou kan combineren? Dat zou toch perfect zijn? In dat geval combineer je een super gaaf (vintage) Volkswagen busje met een volledig professioneel overdekt DJ-podium! Klinkt onmogelijk! Tenminste, dat is het eerste wat wij dachten doen we hier voor het eerst van hoorden! Maar niet is minder waar, je kunt zo’n busje dus gewoon huren! Een VW busje als DJ podium kun je huren met – of zonder DJ!

Deze eyecatcher geeft direct sfeer aan ieder feestje. Regel zelf een goede DJ, of haal de DJ Tiesto in jezelf naar boven of huur het VW busje inclusief DJ. Dit busje is uitgevoerd met een complete en professionele DJ-set, complete geluidsinstallatie waarmee je iedere ruimte compleet op z’n kop zet en een licht installatie om een lichtshow te kunnen geven!

Goed om te weten; dit Volkswagen busje is niet alleen geschikt voor feesten of bruiloften. Maar is ook perfect te gebruiken bij (sport) evenementen, beurzen of presentaties. Je kunt kiezen uit 3 VW busjes als DJ booth voor jouw party!

Een Volkswagen busje met DJ podium huren

Dit volkswagenbusje kun je huren via https://vwbusje.com/dj-podium-huren/. Extra opties zijn het huren van een DJ. Het busje inclusief alle accessoires wordt op locatie geleverd en klaar gezet. Het enige wat je zelf nog moet doen is op die Play knop drukken en de tap te installeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here