Bigshopper is een vergelijkingssite. Via een dergelijke site kun je verschillende, maar ook dezelfde producten van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Op die manier kun je het product van de beste kwaliteit of de laagste prijs met gemak vinden.

Ook geven productvergelijkers de mogelijkheid om verschillende productcategorieën te filteren. Op die manier kun je per productgroep de beste aanbieding, of het meest bij jou passende product vinden. De website klikt vervolgens door naar de site van de aanbieder, waar het product makkelijk gekocht kan worden.

Daarnaast maken sommige vergelijkingssites gebruik van Google CSS, wat interessant kan zijn voor bedrijven die zich aansluiten bij Google CSS Partners.

Het gebruik van Google CSS

Verschillende vergelijkingssites, zoals onder andere Bigshopper.nl, zijn Google CSS Partner.

Google CSS staat voor Comparison Shopping Service. Het is voor bedrijven mogelijk om te adverteren via Google CSS, waardoor er korting over het adverteren wordt gerekend. Zo kan een adverteerder welke niet samenwerkt met een Premium CSS Partner tot wel 25% hogere klikkosten betalen.

Daarnaast zitten er nog meer voordelen aan Google CSS. Zo hebben Google CSS Partners over het algemeen de nodige expertise in hun vak. Hier kunnen kleinere bedrijven dus van leren. Daarnaast worden de advertenties van bedrijven die aangesloten bij een Google CSS Partner ook getoond tussen de normale Google Shopping advertenties, wat betekent dat een site dus een groter bereik krijgt.

Aansluiten bij een Premium Google CSS Partner is relatief makkelijk. De eerste stap is het tekenen van een contract. Vervolgens wordt er een koppeling gemaakt tussen het Google Merchant Center aan de Premium Google CSS Partner. Hierna is de aansluiting compleet.

Welke Google CSS Partner moet ik kiezen?

Er zijn vele Google CSS Partners waar uit gekozen kunnen worden. Wanneer je een Google CSS Partner wilt kiezen, is het belangrijk om met een Partner samen te werken die past bij het marketingplan van jouw bedrijf. Daarnaast is het handig als de Partner ook gespecialiseerd is in de producten die jouw bedrijf wilt adverteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here