De feestdagen staan weer voor de deur en voordat je het weet gaat 2021 van start. Maar we lopen natuurlijk niet te hard van stapel en staan eerst nog even stil bij de feestdagen en informeren je over een nieuwe trend voor de decembermaand: dubbelwandige glazen.

Je hebt het vast wel eens op foto’s gezien, of misschien ben je zelf ook wel iemand die met kerst helemaal los kan met het dekken en versieren van de tafel. Een lange tafel, helemaal versierd en gedekt met mooi servies en de juiste glazen geeft een echt kerstgevoel.

Het gebruik van dubbelwandige glazen zien we steeds vaker terugkomen. En dat is ook niet zo vreemd, want dubbelwandige glazen geven een stijlvolle uitstraling en het is ook nog eens heel handig.

Combineer stijl en functie met dubbelwandige glazen

De meesten zullen dubbelwandige glazen kennen voor het gebruik van warme dranken. Dubbelwandige koffieglazen bijvoorbeeld. Maar er zijn ook specifieke glazen met een dubbele wand voor thee. Door een dubbele laag hittebestendig glas kun je de buitenkant van het glas gewoon beetpakken. De laag lucht tussen beide lagen glas heeft een isolerende werking. Daarvoor blijft de inhoud van het glas langer warm.

En juist door die isolerende werking zien we steeds vaker frisdrankglazen en bierglazen van dubbelwandig glas. Want de isolerende laag zorgt er ook voor dat koude dranken langer koel blijven.

Dus ben je van plan om met de feestdagen flink uit te pakken? Dan mogen dubbelwandige glazen zeker niet ontbreken. Wij shopten een aantal gave nieuwe glazen en wijnglazen www.glazenstore.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here