Oke, er is de afgelopen weken bakken met water uit de hemel gekomen. Maar we gaan natuurlijk niet bij de pakken neer zitten. Maart is begonnen en dat betekend dat het voorjaar snel dichterbij komt. Tijd om die deuren van je huis of appartement weer op te gooien en te genieten van de buitenlucht!

En hoe kun je dat nou beter doen dan met een biertje of wijntje in je hand, Netflix serie aan en ultiem chillen in een hangmat! Dat is toch het ultieme recept om optimaal te genieten?

Precies daarom hebben we voor jou de meest relaxte hangmatten op een rij gezet om deze zomer ultiem te gaan chillen in je achtertuin of op je balkon.

Allereerst willen we even een mistverstand de wereld uit helpen. Vaak wordt gedacht dat je een grote tuin nodig hebt om je hangmat neer te zetten. Of een paar stevige bomen om je hangmat aan op te hangen. Dat was misschien vroeger zo, tegenwoordig zijn er verschillende compacte hangmatten  en reishangmatten beschikbaar. Weegt niks en je kunt ze overal ophangen.

Ultiem genieten met de hele familie

Bij onze zoektocht naar de ultieme chill hangmat komen we toch vaak uit bij zo’n hangmat familie uitvoering. Die zijn wat groter en voorzien van een soort matras met extra kussen. Dat betekend dus ultiem comfort. Voor deze variant heb je natuurlijk wel een wat grotere tuin nodig.

Daarnaast levert het instapmoment bij de hangmat vaak hilarische taferelen op. Anders dan bij een ligstoel vergt het enige handigheid om zonder kleerscheuren te gaan liggen. We hebben een heerlijke en hilarische compilatie video voor je.

Een hangmat voor op je balkon of op reis

Als je iets minder ruimte hebt kun je altijd nog kiezen voor een 1 persoons – of 2 persoons hangmat. Op een beetje balkon kun je die altijd kwijt en je kunt ze ook makkelijk weer opbergen. Ook de reishangmatten kun je hier goed voor gebruiken.

Je bent toch wel de baas van het strand als je daar aan komt zetten met je hangmat, toch?

Bungelen zonder hangmat? Geen probleem

Zo’n hangmat niet helemaal je ding maar wil je toch lekker bungelen in je achtertuin? Dan is een hangstoel misschien wel wat voor jou.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here