Voordeel 1: Wist je dat vloerisolatie geleidelijk je huis verwarmd. Hierdoor is het nooit te warm of nooit te koud. Door de aanschaf van vloerisolatie blijft de warmte ook langer hangen in je huis. Zeker nu de koudere dagen er weer aan zitten te komen is het fijn als je huis altijd op goede temperatuur is. Ook zal je in je huis hierdoor verlost zijn door het overmatige vocht dat de woning met bijvoorbeeld een normale verwarming binnenkomt.

Voordeel 2: Wat nog meer een voordeel is van vloerisolatie dat je hierdoor geen verwarming of radiator in je huis hebt hangen waardoor je huis ruimer oogt. In keukens of badkamers neemt een radiator of verwarming altijd veel plek in beslag, wanneer je gebruik maakt van vloerisolatie zijn deze radiatoren en verwarmingen niet meer nodig. Ook een klein voordeel hiervoor is dat je dan juist een groter bad kan plaatsen in je badkamer of een groter keukenblad kan plaatsen.

Voordeel 3: Wist je dat je ook de prijzen van je energierekening bespaart, als je vloerisolatie aanschaft. Je bespaart dan maar liefst 10% tot 15% op je gasrekening per jaar. Dit komt doordat de warmte geleidelijk binnen het huis blijft hangen en hierdoor ook minder snel weer verdwijnt.

Voordeel 4: Wat is er nou fijner om geen koude voeten meer te hebben, zodat je lekker op je blote voeten door het huis heen kan lopen, waarbij de vloer verwarmd is. Een goede vloerisolatie voorkomt dat er een koude vloer of lucht over de vloer trekt. Hierdoor kan de warmte gelijkmatig verdeeld worden.

Wanneer je deze voordelen leest, wil je toch meteen vloerisolatie aanschaffen, je bespaart geld op jaarbasis en zorgt ervoor dat je huis altijd op een mooie temperatuur is. Vloerisolatie kan bij verschillende vloeren, zelfs is het mogelijk om een houten vloer isolatie te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here