Wat zijn je verwachtingen van een tweedehands auto? Groot, klein, luxe of juist wat meer standaard? En waar wil je de auto voor gaan gebruiken? Met het voor jezelf beantwoorden van deze vragen, begint de zoektocht naar jouw tweedehands auto. En bij Bynco kunne we je zeker helpen; ons aanbod tweedehands auto’s is namelijk erg groot.

Je ziet op onze site een auto die je bevalt

Eenmaal een auto uitgezocht, gaat het verder: je wilt de auto graag proberen. Bij Bynco kun je een proefrit maken van 14 dagen. In deze tijd kun je kijken of de auto geen vreemde geluiden maakt, of de remmen functioneren en of de sleutels en sloten in orde zijn. Ga je een tweedehands auto kopen zijn dit belangrijke zaken om goed op te letten.

Wellicht is het ook verstandig een aankoopkeuring uit te laten voeren. De verkoper is ook verplicht je op de hoogte te brengen van eventuele bekende gebreken aan de auto.

En controleer via de site van de RDW of de kilometerstand logisch is en kijk of het onderhoudsboekje aanwezig is en niet minder belangrijk; of het ook is ingevuld.

Prijs en garantie

Als auto inderdaad is wat je zoekt en je na goed onderzoek geen twijfels meer hebt, ga je over tot aanschaf. Is de prijs die gevraagd wordt reëel, of denk je dat door het ontdekken van gebreken dat de prijs naar beneden kan. Dan kun je bij het kopen van een tweedehands auto ook onderhandelen over de prijs. Bij Byco is dit niet nodig; besluit je via ons een tweedehands auto te kopen, kun je ervan uitgaan dat deze auto’s meestal al tegen de scherpste prijs voor vergelijkbare auto’s aangeboden worden.

En een groot voordeel is dat je altijd minimaal 180 dagen garantie op de tweedehands auto krijgt als je deze koopt via Bynco.

Bijna op pad in jouw tweedehands auto

Nog een paar dingen regelen en je kunt op pad met je tweedehands auto. Bij een kentekenloket van de RDW zal de auto nog op naam gezet moeten worden. Zorg er bij het overschrijven voor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.
En zorg ervoor dat de auto meteen voorzien wordt van minimaal een WA-verzekering. Hierna kun je iedereen jouw nieuwe aanwinst gaan laten zien.

We hopen je snel te zien op Bynco.com voor het uitzoeken van jouw tweedehands auto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here