Wat als je ruim 1.90 m bent of zelfs ruim 2.00 m, en je wilt er verzorgd en netjes uitzien? Aarzel dan niet en neem eens een kijkje op de website die speciaal ontwikkeld is voor lange mannen, namelijk Mouwlengte7.com. Een overhemd voor lange mannen vind je namelijk niet zomaar in een reguliere winkel. Meestal zijn lange overhemden veel te groot in de omtrek. Maar bij het mouwlengte 7 overhemd voor lange mannen niet! Deze zijn mooi smal en hebben extra lange mouwen en een lang rugpand.

Bestaat er een perfecte pasvorm?

De perfecte pasvorm bestaat zeker en de modern Fit pasvorm is er één van. Dit licht getailleerde overhemd sluit mooi aan zonder dat het strak aanvoelt. Natuurlijk is er rekening gehouden met de maatvoering en met de natuurlijke vormen van het lichaam. Een slim fit overhemd voor lange mannen is meestal het perfecte overhemd. Ben je lang en zeer slank of gespierd? Dan kun je ook kiezen voor een super slim fit, dit overhemd accentueert de borstkast waardoor deze mooi uitkomt.

Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat jij direct de juiste maat bestelt?

Dit doen we door een uitgebreide maattabel op onze website te tonen. Om de juiste maat voor jouw overhemd te bepalen heb je enkel een meetlint nodig. Allereerst meet je de omtrek van je hals. Hiermee meet je eigenlijk de boordmaat, die meestal ergens tussen de 37 en 47 ligt. Daarna meet je de lengte van je arm. Dit kun je het beste als volgt doen; Vanuit het midden van de rug/nek meet je de lengte van je arm. Als je dit doet, heb je ook rekening gehouden met de breedte van je schouders.

Als je deze twee gegevens hebt, kun je via de maattabel eenvoudig de juiste maat van je overhemd bepalen. Kom je er niet uit, bel dan gerust onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here