Vroeg of laat gaat het een keer gebeuren, je kijkt in de spiegel en ziet daar een rimpel die er een week geleden nog niet zat. Waar de één rimpels telt als trofeeën verdient met leven, ziet de ander een rimpel als hét grote kwaad. 

Of je nu jouw rimpels omarmt of vervloekt, ze zitten er nu eenmaal. En hoewel wij zelf meer behoren tot het kamp; iedere rimpel is een trofee van het leven. Begrijpen we heel goed dat er ook een grote groepen vrouwen en mannen (ja, ook mannen) zijn die iets minder happy zijn met rimpels. 

Rimpels kunnen namelijk best veel invloed hebben op je uitstraling. Met een paar rimpels lijk je al gauw wat ouder en dat is niet wat iedereen wil. Gelukkig is daar natuurlijk wel iets aan te doen, zonder naar een plastisch chirurg te gaan en alles tot aan je oren glad te laten trekken. 

Huidverzorging gericht op huidveroudering

Is een retourtje plastisch chirurg niks voor jou? Begrijpen we best. Met de juiste verzorgingsproducten voor je huid kun je de veroudering van je huid tegen gaan. Zo hou je naarmate de jaren verstrijken toch een gezonde en frisse huid. En misschien nog wel belangrijker; een frisse uitstraling.

In onze zoektocht naar een goed merk voor huidverzorging, gericht op het tegengaan van huidveroudering zijn we uitgekomen op het merk Dermalogica. Dit merk heeft een speciale lijn genaamd Age Smart. De Age Smart producten van Dermalogica zijn geen anti rimpel producten. Daar geloven ze niet. Ook op de redactie van edsy.nl vragen we ons oprecht af; kan een zalfje ervoor zorgen dat rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen?

De Age Smart producten richten zich dus op het tegengaan van huidveroudering. Producten uit deze lijn zijn onder andere te koop in de webshop van HBB24.nl Door de juiste producten uit deze lijn te combineren blijft je huid langer sterk en gezond. 

Daarnaast heeft Dermalogica ook speciale productlijnen voor tieners, specifiek voor het behandelen en verhelpen van tieneracne. Een productlijn voor mannen, voor een optimaal scheerresultaat en een gladde huid. Een productlijn voor een vlekkerige huid. Producten uit deze lijn controleren de pigmentproductie voor een egale huid. En een productlijn voor de gevoelige huid. Deze producten zijn voorzien van een verzachtende formule die zorgt voor minder roodheid en huidirritatie. 

Vermijd deze boosdoener en voorkom huidirritatie

Veel last van huidirritatie? Dan is de kans groot dat je huidverzorgingsproducten gebruikt waar allergenen in zitten. Een allergeen is een soort stof (eiwit) die een allergische reactie veroorzaakt bij mensen die daar gevoelig voor zijn. Voorbeelden van allergenen zijn, schaaldieren, gluten bevattende granen, vis en pinda’s. 

Een merk dat alleen maar de beste verzorgingsproducten voor je huid maakt zonder deze allergenen is Clinique. In de webshop van HHB24.nl verkopen ze een ruim assortiment producten van Clinique en deze zijn zeker een aanrader wanneer je veel last hebt van huidirritaties. Bijkomend voordeel van Clinique is dat je slechts 3 producten nodig hebt om een optimaal resultaat te bereiken. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here