Eindelijk op Netflix: Drive to Survive deel 2

Die break tussen de seizoenen in de formule 1 duren voor de echte liefhebbers gevoelsmatig enkele eeuwen! Eind november pakken de team in de Formule 1 voor het laatst hun spullen in na de GP van Abu Dhabi. En dan kan het lange wachten gaan beginnen!

Het eerste hoogtepuntje komt vervolgens pas eind februari. Dan starten de wintertests in Barcelona. En sinds vorig jaar volgt daarna al vrij snel het tweede hoogtepuntje die het eindeloze wachten meer dan beloond: Het nieuwste deel van Drive to Survive staat op Netflix!

De officiele trailer van Drive to Survive deel 2 is om te smullen!

28 februari 2020 was het dan zover, eerder dan verwacht knalt Netflix deel 2 van Drive to Survive online. De trailer was al om te smullen, nu is het tijd voor het echte werk.
Het goede nieuws is dat aan deel 2 alle teams van de formule 1 meedoen. Het eerste deel van Drive to Survive was een groot succes. Ondanks de afwezigheid van topteams Ferrari en Mercedes.

De serie heeft 10 afleveringen van ruim 30 minuten waarin iedere highlight van seizoen 2018/2019 aan bod komt. De serie geeft een uniek kijkje in een wereld die normaal gesproken voor de buitenwereld zo gesloten is. Zo krijg je een uniek kijkje in de fabriek van Williams, achter de schermen van team Haas met een tierende teambaas Günter Steiner en ervaar je de immense druk waar de coureurs mee te maken hebben.

De komende week plaatsen we drie columns op EDSY.NL en nemen we je mee in de unieke serie over het leven in de Formule 1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here