Zeker wanneer het weer wat kouder wordt, is het fijn om extra lange T-shirts in je kast te hebben liggen. Het draagcomfort van extra lange T-shirts is hoog. Zelfs wanneer je jezelf uitstrekt zal het extra lange T-shirt in je broek blijven zitten, waardoor je geen koude rug meer hebt. Of bijvoorbeeld tijdens de wintersport is het ook fijn dat de rug goed beschermt blijft tegen de kou. Ook dan kun je prima een extra lang shirt onder je kleding dragen.

Extra lange T-shirts zijn goed te combineren met andere kledingstukken

Niet alleen de lange mannen dragen extra lange T-shirts. Iedere man zou eigenlijk een aantal extra lange T-shirts in zijn kast moeten hebben liggen. Hoe vervelend is het, wanneer je een blouse draagt met daaronder een T-shirt en je strekt jezelf uit en je T-shirt komt uit je broek en je blouse zit nog wel in je broek, je hebt dan zo’n prop onder je blouse zitten.

Dit zit niet fijn en het ziet er ook niet mooi uit. Hetzelfde geldt wanneer je een T-shirt draagt onder een trui. Het scheelt een koude rug wanneer jouw T-shirt in jouw broek blijft zitten. Daarom ook ons advies, zorg dat je altijd een paar extra lange T-shirts in je kledingkast hebt liggen. Dit zit veel fijner en scheelt een hoop kou!

Voordelen van extra lange T-shirts

Een van de belangrijkste voordelen van een extra lang T-shirt hebben we hierboven al benoemd. Geen koude rug meer! Een ander voordeel is dat de extra lange T-shirts van Shirtsofcotton.com zijn voorgekrompen en voorgewassen. Hierdoor blijft het shirt zijn lengte houden ook na vele wasbeurten.

De extra lange T-shirts zijn tevens gemaakt van hoogwaardig katoen. Hierdoor zijn de t-shirts lekker zacht en gaan ze lang mee, bovendien sluiten ze mooi aan op het lichaam!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here