Het bedrukken van kleding is altijd wel populair geweest, maar dit kan voor elke gelegenheid. Je zou het zelfs zelf kunnen doen. Bedrukte kleding komt in zoveel verschillende soorten, maten en vormen. Van enorme plaatjes opgedrukt tot een simpel woord. Iedereen zijn eigen smaak. T-shirts bedrukken kan gedaan worden bij een speciale kleding drukkerij.

Het is leuk voor allerlei gelegenheden, denk aan een vrijgezellenfeest, een personeelsuitje of verjaardag. Wat dacht je van het hoofd van de aanstaande bruid enorm op een T-shirt met de tekst ‘bride to be’. Werkkleding is kleding die wel vaak bedrukt wordt, het zorgt voor herkenning en een stukje reclame voor een bedrijf.

T-shirts bedrukken als werkkleding is daarom zo’n slecht idee nog niet. Met het bedrukken van kleding kan je zo creatief zijn als je wil, wanneer je maar wil. Het ontwerp kan je namelijk zelf indienen. Als je de bedrukte shirts eenmaal hebt, moeten ze ook met zorg behandeld worden. Voor het wassen van bedrukte kleding zijn namelijk een aantal belangrijke tips!

Keuze uit verschillende T-shirts bedrukken

Wanneer je besluit om zelf T-shirts bedrukken laten heb je keuze uit een ruim assortiment. Van polo’s tot tank tops en shirts met een ronde of V-hals. Het is allemaal mogelijk. De shirts zijn beschikbaar in alle mogelijke kleuren, dus keuze genoeg. De wensen van de klant worden zo veel mogelijk doorgevoerd, zo is het eindproduct zoals gehoopt.

Het ontwerp kan je zelf indienen, wat betekent dat je zo creatief mogelijk kan zijn. Met deze ruime keuze uit shirts is er voor iedereen wel een passend shirt te vinden.

Shirts voor elk moment

Tijdens het werken dragen werknemers vaak werkkleding. T-shirts bedrukken voor het bedrijf is een goed idee. Het geeft de werknemers een stukje eenheid en herkenbaarheid. Daarnaast is het erg leuk natuurlijk. Print het shirt met de naam en het logo van het bedrijf of een leuke slogan. Er is zijn veel mogelijkheden betreft T-shirts bedrukken.

Shirts laten bedrukken kan voor veel meer verschillende momenten, denk aan vrijgezellenfeestjes, verjaardagen, ontgroeningen, studenten uitjes en ga zo maar door. Het is daarnaast ook een leuk kado voor allerlei gelegenheden. Of gewoon iets nieuws voor jezelf laten bedrukken is ook leuk!

Tips voor het wassen van bedrukte kleding

  • Was het kledingstuk binnenstebuiten
  • Doe het niet in de droger
  • Niet warmer dan 40 graden wassen
  • Nooit bleekmiddel gebruiken
  • Niet strijken over de bedrukking
  • Vieze kleding meteen wassen

Vaak hoor je dat de opdruk van kleding snel vervaagd of afbrokkelt. Dit zou wel erg zonde zijn van je mooie bedrukte t-shirts. Daarom is op de juiste manier wassen cruciaal voor bedrukte kleding, want het moet wel gewassen worden. Kijk natuurlijk ook gewoon naar de wasvoorschriften van het kledingstuk zelf, maar met deze tips moet het helemaal goed komen.

Deze tips helpen namelijk de bedrukte kleding zo mooi mogelijk te houden. Elk kledingstuk is natuurlijk anders, kijk daarom voor de zekerheid altijd op het label van het kledingstuk. Met deze tips heb je het langst plezier van je bedrukte kledingstuk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here