Powderbox is een jonge snel groeiende onderneming en is de Nederlandse distributeur van een grote internationale Vending machine fabrikant. Powderbox biedt “Creative Vending Solutions”. Vending Machines zijn niet alleen een mooie service voor jouw klanten en personeel, maar ook een mooie manier zijn om winstgevend producten te verkopen. Daarnaast kun je de automaten ook inzetten als media en promotiekanaal. In de verschillende A-kwaliteit vending machines van Powderbox kunnen verschillende producten worden verkocht. De automaten zijn klein, esthetisch of juist robuust, en hebben geen elektriciteit nodig. Ze zijn daardoor overal op te hangen, hebben een lange levensduur en zijn hufterproof. Of de automaten zijn echte Heavy Duty`s die de verkoop van meerdere items (Cross Selling) stimuleert en dat verhoogd je omzet.

De automaten zijn beschikbaar in standaard uitvoering, maar eventueel ook volledig zelf ontwerpen en ‘wrappen’ tot een sterk marketing kanaal, waarmee je reclame kunt maken voor jouw merk, product of dienst.

Vending als service; de oplossingen

Het bedrijf Powderbox biedt op maat gemaakte Creative Vending Solutions. Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen uit de volgende oplossingen:
• Vending als Service voor uw locatie
• Vending als creatief Media, Promotie, Service en Verkoopkanaal
• Vending als Reclamemedium voor Adverteerders
• Ontwerp uw eigen vendingmachine

powderbox vending machine

Vending in tijden van Corona-Epidemie

Ook in tijden van deze epidemie zijn er mogelijkheden voor je bedrijf om artikelen zoals bijvoorbeeld beschermingsmiddelen te verspreiden onder bezoekers. Voordelen van een verkoopautomaat; het personeel heeft weinig kans op besmetting en je verkoopt nog steeds artikelen zonder fysiek er zelf bij aanwezig te zijn.

Powderbox vending

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here