Jep, dit geven we meteen toe: AXE is één van onze favoriete merken als het om Deodorant gaat! Frisse geuren en ze blijven ook nog eens lang zitten. Minpuntje; in de reclames van AXE zie je dat mannen na het opspuiten van de deo belaagd en bestormd worden door wilde vrouwen. Nou, dat effect blijft bij ons nog uit. Zou het aan de deodorant liggen?

Zonder gekheid, wij kwam er laatst dus achter dat AXE niet alleen lekkere en goede deodorant en geurtjes maakt. Maar dat ze diezelfde geuren dus ook verkopen als luchtverfrissers voor in je auto. De binnenkant van je auto kan dus binnenkort ruiken naar één van de bekende AXE geuren zoals Dark Temptation, Africa, Ice Hill of Alaska!

Hoe gaaf is dat! Je kunt de luchtverfrissers van AXE voor in de auto kopen als hanger voor aan je binnenspiegel, als een kliksysteem voor op je ventilatierooster of als geurpotje. Bij het kliksysteem voor op je ventilatierooster kun je ook nieuwe geursticks bijkopen.

Het geurpotje van AXE voor in de auto is voornamelijk handig omdat je deze op verschillende plekken in je auto kunt neerzetten. Bijvoorbeeld wanneer je jouw trouwe viervoeter na een zwempartij in je kofferbak mee naar huis neemt (geef toe, de geur van een natte hond is niet echt fris) kun je het geurpotje van AXE ook in je kofferbak neerzetten of bijvoorbeeld onder de achterbank. Zo ruikt je hele auto weer lekker fris.

AXE niet helemaal jouw favoriete luchtje? Check dan even de webshop van auto-geurtjes.nl. Daar vindt je ook meer vrouwelijke geuren en ook de luchtverfrissers van Mentos en Coca Cola (regular en cherry). Jep, het is dus mogelijk om je auto te laten ruiken naar de kenmerkende geur van Mentos of Coca Cola. De luchtverfrisser van Mentos wordt geleverd in een look-a-like Mentos blikje en die van Coca Cola in kleine beker (compleet met ijsklontjes) die je zo onder de binnenspiegel kan hangen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here