We hebben in de afgelopen maanden weinig geschreven over corona en de corona crisis die daarop volgde en waar we nu nog midden in zitten. Het meeste is er wel over gezegd en we konden daar weinig aan toevoegen. Verder houden we het op edsy.nl graag een beetje luchtig en hebben we om die reden corona-onderwerpen even overgeslagen.

Zo schreven we al eens over de Covid-19 antistoffentest die je nu kunt bestellen.

Ja, alles gaat langzaam van het slot. Maar wat gaat het worden, back to normal of belanden we in het nieuwe normaal? Wat het ook gaat worden, vanaf 1 juni 2020 ben je verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. Ja, echt waar. Waar je vroeger dacht; leipe chinezen met die mondkapjes. Zit je straks zelf in de trein met een mondkapje voor je snuffert!

Eerlijk gezegd lijkt het ons nog een beetje een vreemd idee. Misschien moeten we er aan wennen. Feit is wel, we zijn direct het web opgedoken om op zoek te gaan naar een beetje een hip mondkapje.

Want als je dan toch zo’n ding moet dragen, willen we er wel een beetje hip en fresh bij lopen natuurlijk!

Tijdens onze zoektocht kwamen we onder andere uit op de hippe mondkapjes van mode-masker.nl. Hier bestel je trendy mondkapjes voor het hele gezin. Ze hebben keuze uit mondkapjes voor kids, tieners, mannen en vrouwen. Allemaal leuke en hippe motieven. Want laten we eerlijk zien, die standaard mondkapjes zijn op z’n zachts gezegd nou niet echt heel trendy. Dus dan maar één met een printje om mee te shinen in het openbaar vervoer.

Zijn de beschikbare kleuren of patronen van mode-masker.nl niet helemaal jouw ding? Nou, dan hebben we wat voor jou hoor. Je kunt namelijk zelf een mondkapje laten maken (beschikbaar vanaf 20 stuks). Je kunt een eigen design aanleveren die ze vervolgens op het mondkapje drukken. 

Misschien een leuk idee om een mondkapje te laten maken met je eigen gezicht erop om die vervolgens uit te delen aan je vrienden. Zullen ze vast leuk vinden. Het is maar een ideetje natuurlijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here