Voor sommigen is een auto een soort van tweede woonkamer. Zeker voor diegene die dagelijks veel kilometers maken. Stel je voor dat je per dan anderhalf uur in de auto zit om van en naar je werk te komen. Dan zit je per jaar dus meer dan 350 uur in de auto! Dat is meer dan 14 hele dagen!

En dan is het interieur van je auto een beetje schoon en fris houden een hele opgave. Je kent ze vast wel, die ene vriend of vriendin waarvan de auto meestal bezaaid ligt met lege blikjes, MC Donalds verpakkingen en andere rommel! Niet zo fris natuurlijk als je veel tijd in je auto doorbrengt.

Zeker wanneer je weet dat die lucht in je auto ook in je eigen kleren kan gaan zitten. Niet zo fris dus!

Gelukkig is er voor alles een oplossing. Zo ook voor een fris ruikend interieur van je auto! Hoewel je de verpakkingen van de MC Donalds en lege blikjes natuurlijk wel zelf in de prullenbak moet gooien zijn er tegenwoordig wel hele fijne luchtverfrissers voor in de auto te krijgen. Wist jij bijvoorbeeld dat het bekende deodorant merk AXE bijna alle geuren ook verkoopt als luchtverfrissers voor in de auto?

Naast dat ze dus heel lekker fris ruiken zijn ze ook nog eens super handig in gebruik. Je kunt ze ophangen aan je binnenspiegel of je klikt de luchtverfrisser van AXE voor in de auto op één van je ventilatieroosters. Andere optie is een geurpotje. Deze kun je bijvoorbeeld onder je stoel zetten, onder de achterbank of in de kofferbak. Die laatste is wel handig als je regelmatig je trouwe viervoeter in de kofferbak meeneemt!

Onze tips blijft natuurlijk wel om je auto zo netjes en schoon mogelijk te houden. Wel zo lekker als er een keer iemand met je mee moet rijden. Zelf aan de slag om het interieur van je auto op te frissen? Check het grote assortiment luchtverfrissers en reinigingmiddelen voor in de auto op auto-geurtjes.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here