Los van het feit dat een globale pandemie en een complete lockdown voor de meeste mensen al een compleet nieuwe ervaring was, en in sommige gevallen is. Heeft deze nieuwe situatie ook een flink aantal nieuwe online trends en ontwikkelingen in gang gezet. 

Zo zijn er het afgelopen jaar abnormaal veel nieuwe webshops online gekomen, zien we een enorme stijging in het ontstaan van affiliate websites en doen aanbieders van online cursussen en trainingen goede zaken.

En wie had er in januari van dit jaar gedacht dat het beste verkochte artikel van deze zomer een mondkapje zou zijn?

Voor iedere ontwikkeling en trend is het niet lang zoeken naar een verklaring. We zitten met z’n allen meer thuis en veel evenementen gaan niet door. Massaal gaan we op zoek naar nieuwe hobby’s, beginnen we met een online cursus, downloaden we massaal e-books of besluiten we om nu wel die sprong te wagen en een webshop te beginnen. 

Leestip: Weinig werken en toch financiële vrijheid. Fabel? Of slapend rijk worden?

De keuze is reuze

Ja, de keuze is reuze. Of je nu een online cursus wil gaan volgen, een affiliate – of dropshipping website wil beginnen of een webshop gaat starten. Je kunt kiezen uit tientallen, zo niet honderden verschillende aanbieders en varianten. 

Maar hoe kies je nou het juiste product of de juiste dienst? Je wil natuurlijk iets kiezen wat bij je past en waar je écht iets aan hebt. Zeker wanneer je flink diep in de buidel moet tasten voor een dure online cursus of training. 

Een goede manier om een compleet beeld te krijgen van een product of online dienst, is het lezen van reviews. Uit ervaringen van eerdere deelnemers krijg je vaak een compleet beeld en kun je een betere keuze maken. 

Zo kwamen wij laatst terecht bij ddreviews.nl. Een review platform waar ze verschillende e-books, online cursussen en trainingen, en verschillende marketing software uitgebreid hebben getest en hebben voorzien van eerlijke en betrouwbare reviews

Laat je niet voor de gek houden

Huh.. hoezo? Een review is toch een review? Je zou denken van wel, maar niets is minder waar. Reviews is big business. Zo zijn er voorbeelden van aanbieders in marketing software (wij noemen geen namen) die zelf review sites bouwen en daar nep reviews van hun product of dienst op plaatsen. Om op die manier mensen voor de gek te houden! Klink sneu, dat is het is het ook. Maar het is aan de orde van de dag! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here