Goed nieuws, de wintermaanden zitten er zo goed als op. Het blijft al weer wat langer licht en de eerste zonuren hebben we ook alweer te pakken. Het voorjaar komt er aan en daar worden wij heel blij van!

Nog 103 dagen wachten, en dan begint de zomer. Oke, dat klinkt nog best ver weg. Nog 11 dagen, en dan begint de lente! Dat klinkt al beter, toch?

Wij verheugen ons er al weer op. De tijd dat je in de tuin een kop koffie kunt drinken en je ontbijtje kunt opeten in de opkomende zon. Vaak nog net iets te fris om buiten te zitten maar je weigert om naar binnen te vertrekken. Die eerste zonnestralen in de lente zijn misschien wel de fijnste van het hele jaar!

Oke, tijd om die ultieme musthave voor deze zomer te bespreken. Daar kunnen we vrij kort over zijn. Want een hangmat in je tuin of op je balkon is volgens ons toch wel de ultieme manier om van het heerlijke weer te gaan genieten en die eerste zonnestralen op te vangen.

familie hangmat

We hebben ons verdiept in de hangmatten en zetten een paar mooie varianten voor je op een rij. En als we het dan toch hebben over ultiem chillen, dan moeten we ook beginnen met een hangmat die daar voor gemaakt is: de familie hangmat.

Deze hangmat is luxer uitgevoerd en beschikt in plaats van een doek of net vaak over een dun matras. Dat is natuurlijk heel comfortabel. Nog een paar kussens erbij en zie er dan nog maar weer eens vanaf te komen. En het heet natuurlijk niet voor niets een familie hangmat. Je kunt er met meerdere mensen op liggen, wel zo gezellig!

Een familie hangmat is wel wat duurder en neemt natuurlijk ook veel ruimte in beslag. Maar een hangmat kopen hoeft niet altijd duur te zijn. Zo heb je een eenpersoonshangmat vanaf €59,- en een variant met standaard staat voor slechts €119 in je achtertuin!

Ben jij niet zo’n fan van vakantie naar Tuinesië of Balkonia? No problem. Het merk Tropilex heeft hele gave reishangmatten. Deze kun je heel compact oprollen en passen altijd in je bagage. Het enige wat je nodig hebt zijn 2 bomen en voila; bungelen maar!

reishangmatten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here